Title Image

Coaching & Leiderschap

Al mijn coaching en leiderschapsprogramma’s zijn gericht op groei. Groei als mens, als team en als organisatie. Werken aan leiderschap en effectiviteit, betekent het ontwikkelen van zelfkennis. Begrip hebben van je eigen kracht en kunnen, maar ook van hardnekkige overtuigingen of vooroordelen die een goede samenwerking in de weg staan of je belemmeren om je ambities te realiseren. Daar gaan we mee aan de slag.

Zo werk ik

 

  • Ik ben direct en durf te confronteren, maar altijd met oog voor jouw proces.
  • Ik creëer een veilige omgeving door te zijn wie ik ben en jou te laten zijn wie jij bent.
  • Ik zoek de diepte op zonder zweverig te zijn.
  • Ik help je een rustpunt vinden in de dynamiek en drukte van je leven.
  • Ik geef je concrete handvatten om zelf aan het roer te gaan staan van je leven en carrière.
  • Ik werk met Insights Discovery om begrip en bewustzijn te creëren van en tussen mensen.
  • Ik geloof in de kracht van samen en werk samen met andere ervaren coaches waar wenselijk.

Mijn aanbod

1-op-1_tab

1-op-1 Coaching

 

Richting geven aan je toekomst betekent dat je de tijd moet nemen om stil te staan bij wie je bent, wat je wilt en waar je naar toe wilt bewegen. Als mens én professional. Want die vallen vanzelfsprekend samen. Heb je behoefte om jezelf tegen het licht te houden om van daaruit duidelijke keuzes te kunnen maken? Dan begeleid ik je graag als coach in dit proces van groei.

vertel me meer
team_tab

Teamcoaching

 

Ik geloof in de kracht van samen. Wat je ook doet: je kunt het niet alleen. Goed samenwerken vraagt om zelfbewustzijn en begrip. Dat gaat niet vanzelf. Mijn teamcoaching is er op gericht om de teameffectiviteit en daarmee de teamresultaten te vergroten. En het plezier. Want dat is minstens zo belangrijk.

vertel me meer
masterclass_tab

Masterclass Natuurlijk Leiderschap

 

Leiderschap gaat over de verbinding met jezelf en met anderen. Dit vraagt om zelfkennis. Weten wie je bent en waar je voor staat in relatie tot je omgeving. In de Masterclass Natuurlijk Leiderschap word je uitgedaagd om je eigen leiderschap onder de loep te nemen. Hoe authentiek en omgevingsbewust ben jij?  

Meer over het programma